Начало > Uncategorized > Национален конкурс за ученическо творчество „Любовта в нас“

Национален конкурс за ученическо творчество „Любовта в нас“


  • Национален конкурс за ученическо творчество „Любовта в нас“
   Краен срок: 31 януари 2011 г
   За четиринадесети пореден път Общински детски комплекс обявява националния конкурс за ученическо творчество „Любовта в нас“. Кандидатите за отличията ще бъдат разпределени в три възрастови групи – 1-4 клас, 5-8 и 9-12 клас, и трябва да изпратят своите творби по електронна поща до края на януари. Съорганизатори на конкурса са Регионален инспекторат по образованието – Варна, Община Варна и Сдружение „Литературно общество” – Варна.
   Целта на конкурса е да се провокират творческите търсения на децата и младите хора и да им се даде възможност чрез силата на художественото слово да споделят отношението си към едно толкова всеобхватно чувство като любовта.
   Всеки желаещ има право да участва в „Любовта в нас 2010“ с 3 стихотворения и/или 1 произведение в проза до 4 страници, написани на компютър (А4, шрифт Times New Roman, 12 пункта). Конкурсът е явен и индивидуален, като всички творби се придружават с данни за участника: три имена, адрес, телефон за връзка и имейл, възраст на участника, клас, училище /извънучилищно звено/. Във всяка от трите възрастови категории на конкурса ще бъдат раздадени три основни и две поощрителни награди.
   Литературните творби трябва да бъдат изпратени на имейл адрес lkkastalia@abv.bg
   До оценяване няма да бъдат допускани творби, които преди обявяването на резултатите от конкурса са публикувани и общодостъпни в интернет или на хартиен носител. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на специална церемония на 19 февруари.
Категории:Uncategorized
 1. Все още няма коментари.
 1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: