Начало > Uncategorized > Един SMS на 1255, едно топло ядене за едно дете

Един SMS на 1255, едно топло ядене за едно дете


Вече седма година учредената от Българския Червен кръст Партньорска мрежа за благотворителност, чиито членове са големи компании като М-тел, хотел “Хилтън” София, UniCredit Bulbank, Българска търговско-промишлена палата, USG Faber-Castell, Софарма АД, Обединена млечна компания, и др. набира финансови средства за подпомагане на най-уязвимите групи от нашето общество. С цел да направи по-добър живота им и да провокира съпричастност към проблемите им БЧК, съвместно с всеки един от партньорите в мрежата, разработва и реализира различни благотворителни кампании.

Обект на благотворителност на съвместната кампания на БЧК с един от партньорите – М-Тел, са деца в неравностойно социално положение. М-Тел предостави кратък номер 1255 за изпращане на SMS съобщения, като набраните чрез тях средства са за осигуряване на безплатен обяд през учебната година за тези деца. Останалите оператори Глобул и Виваком през 2010 г. също предоставиха на БЧК кратък номер 1255 в своите мрежи.

С посланието “Един SMS, едно топло ядене за едно дете” се обръщаме към Вас, към българската общественост повече хора да научат за кампанията и да бъде тя по-успешна.

Обръщаме се към Вас с молба да се включите в кампанията като наш медиен партньор!

Обект на благотворителност на Шуменската Областна организация на БЧК са децата в неравностойно социално положение от помощно училище в град Нови Пазар.

От стартирането на програмата на 01 декември 2010 година до сега 60 деца от това училище всеки учебен ден са получавали топла храна на обща стойност 6 678 лева.

Advertisements
Категории:Uncategorized
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: