8 МАЙ


На 8 май отбелязваме един от най-светлите майски празници,- нашия Световен ден на Червения кръст и Червения полумесец.

Това е прекрасен повод и обществеността в България да отдаде заслужено признание на нашия труд, на нашите идеи, на всичко, което българските червенокръстци правят за утвърждаването на хуманността в ценностната система на българите, за подпомагането на хиляди уязвими наши сънародници, за мотивирането на хора от всички възрасти, вероизповедания и политически възгледи да работят в името на човечността, доброто и да направят многобройни благородни жестове в подкрепа на червенокръстките каузи.

Девизът, свързан с Европейската година на доброволците, е още едно основание да изкажем своята най-гореща благодарност на нашата многохилядна доброволческа армия за безкористната и вдъхновена работа, за дарените стотици часове труд, за тяхната експертна помощ, за всичко, което те с любов вършат за Българския Червен кръст.

Поздравяваме ви от все сърце с 8 май и отправяме най-добри пожелания към всички служители, доброволци, членове, симпатизанти, партньори и дарители на нашата организация. Пожелаваме им преди всичко здраве, любов, вдъхновение и оптимизъм, с които да посрещат все по-нарастващите предизвикателства в нашето нелеко битие.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЧЕРВЕНОКРЪСТЦИ!

Advertisements
Категории:Uncategorized
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: