Начало > Uncategorized > Покана за участие в Лятна лидерска академия ГЛОУ 201 1!

Покана за участие в Лятна лидерска академия ГЛОУ 201 1!


Покана за участие в

Лятна лидерска академия ГЛОУ 2011!

Стартира кандидатстването за участние

в Лидерска академия ГЛОУ 2011.

Организатори: Сдружение "ГЛОУ" (NGO GLOW – Girls Leading Our World), доброволци от Корпуса на мира и Европейски информационен център.

Място: Велико Търново

Дати: 21-28 август 2011 г.

За Лидерска академия ГЛОУ: Лидерска академия ГЛОУ е едноседмично преживяване, насочено към насърчаване себеуважението и израстването на младите жени на възраст между 14-18 години, изграждането на лидерски качества, умения за взимане на решения, поставяне на цели, комуникативност, окуражаване на толерантното поведение, а също и осигуряването на информация по проблемите, с които те се срещат днес – трафик на хора, здраве, ХИВ/СПИН, околна среда и доброволческа дейност. Лидерска академия ГЛОУ се провежда изцяло на английски език и е съвкупност от интерактивни, увлекателни дейности: игри, дискусии в големи и малки групи и семинари, срещи с гост – лектори, както и организацията и провеждането на една социално ангажирана кампания (еко-кампании, посещения на социални домове и т.н.).

В процеса на работа, чрез интерактивни методи на принципа “връстници обучават връстници”, момичетата придобиват нови знания и умения и усъвършенстват вече притежаваните такива. Сред тях за знания и уменията за работа в екип, за планиране, изработка и реализация на кампании, публични презентации и много още. 20 техни връстнички, участвали вече в Лидерска академия ГЛОУ и отличили се със своите изключителни лидерски качества, получават възможността да се завърнат в академията, но вече като обучители, след като преминат предварително тридневен допълнителен обучителен курс по посочените теми. Лагерът се провежда на английски език и е съвкупност от увлекателни дейности, игри, дискусии в големи и малки групи, сесии и семинари, гост-лектори, както и извършване на различни социални дейности като посещения на старчески домове и сиропиталища.

Кандидатстване: Попълнен формуляр (на английски език), в който се съдържа лична информация за участничката, отговори на въпроси и кратко есе, както и две препоръки (една на български от учител, треньор, преподавател, който ви познава добре и не е ваш роднина или съученик; и една на английски език – от учителя ви по английски, който може да оцени вашите умения по езика и който не е ваш роднина или съученик). Документите за кандидатстване може да изтеглите от www.bgglow.com

Краен срок за изпращане на документите: 17 юни 2011. Моля, изпратете вашите документи за кандидатстване на e-mail: campglowbgАдресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

Процес на селекция: Участниците в Лидерска академия ГЛОУ 2011 ще бъдат селектирани от комисия, съставена от представители на Сдружение „ГЛОУ” и доброволци от Корпуса на Мира в България. Избраните от комисията участници в Лидерска академия ГЛОУ 2011 ще бъдат уведомени най-късно на 03 юли 2011 г. Одобрените участници ще получат подробна информация за повеждането на лагера.

Такса: След като бъдете одобрени за участие в Лидерска академия ГЛОУ, трябва да заплатите регистрационна такса от 80 лева както и пътуването си до Велико Търново и обратно. Всички останали разходи за лагера са поети от организаторите.

Ако имате въпроси относно Лидерска академия ГЛОУ 2011, кандидатстването, препоръките и/или есето, можете да ни пишете на: campglowbg Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или да се обадите на Мариела Георгиева на тел. 062/605060.

Sincerely,
NGO GLOW
5000 Veliko Tarnovo, Bulgaria
24 Bulgaria Blvd, PO Box 345(+ 359) 62 60 50 60

campglowbg@yahoo.com
www.campglowbg.eu
http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?ref=profile&id=1807783655

Advertisements
Категории:Uncategorized
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: