Начало > Uncategorized > Фотоконкурс „Благотворителността през обектива“

Фотоконкурс „Благотворителността през обектива“


photo-kartinka.jpg

Днес, 7 май 2012 г. фондация „Помощ за благотворителността в България” и Български дарителски форум обявяват фотоконкурс „Благотворителността през обектива”.

Фотоконкурсът има за цел да покаже и да популяризира ролята на благотворителността в обществото. Отворен е за професионалисти и любители, деца и възрастни. До 17 юни всеки може да изпраща снимки, придружени от текст, които да показват инициативи, програми и услуги, които дават по-добро качество на живот. Подробности и техническите изисквания вижте на сайта на конкурса, www.blagobektiv.org

Партньори на конкурса са Българска фотографска акдемия „Янка Кюркчиева”, Българско фотографско сдружение и приятели, Фотофорум, Offroad Bulgaria.

Кандидатите ще се състезават в 9 категории и ще бъдат оценявани от Жури (Борис Мисирков, Елица Баракова, Иво Хаджимишев, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Явор Попов). Десетият победител ще бъде посочен от публиката чрез гласуване в сайта на конкурса.

Една от категориите в конкурса е специално за деца-фотографи до 14 години – за да видим тяхната гледна точка към темите, за които си мислим, че знаем всичко.

Церемонията по награждаването на победителите ще се състои на 24 юли, а наградените фотографии ще бъдат показани в Art Hall VIVACOM. Ще бъдат публикувани и в специален каталог заедно с изданието на културно-информационния гайд „Програмата”. Фотографиите на победителите ще бъдат представени през август в градинката пред „Кристал” в София. През октомври и ноември изложбата ще пътува из страната – в общини, които са спечелили конкурс да я представят пред местна аудитория, заедно с дебат на тема „Благотворителност”.

За победителите ще има и награди, осигурени от спонсорите на конкурса – Райфайзенбанк, VIVACOM.

Медийни партньори на конкурса са: Vesti.bg, Програмата, НПО портал.

Фотоконкурсът „Благотворителността през обектива” се осъществява с подкрепата на фондация "Америка за България".

Ако кауза, образ, инициатива, нечие постижение или добра промяна около вас са ви направили впечатление или имате желанието да ги потърсите оттук насетне – снимайте и ни изпратете вашия фотопоглед върху благотворителността в България.

Следете сайта на конкурса и страницата във фейсбук.

index.php?option=com_acymailing&ctrl=stats&mailid=21&subid=1389&no_html=1

Advertisements
Категории:Uncategorized
  1. Все още няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: