Начало > Uncategorized > ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ И ОБУЧЕНИЕ

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ФИНАНСИРАНЕ И ОБУЧЕНИЕ


 • НОВО: The Venture WIN THE RIGHT WAY – за обществено полезни идеи
  Краен срок: 9 януари 2015 г.
  Имате брилянтна идея, но нямате наличен капитал, за да я осъществите? Съставили сте бизнес план, чрез който да оползотворявате отпадъци? Измислили сте дрехи, направени от устойчиви материали? Открили сте как да нахраним бедните, да напоим жадните, да стоплим замръзналите? Как да охладим планетата? Изобретили сте вечния двигател?
  Регистрирайте се в Бюрото за 1 милион долара”, за да ви помогнат да развиете проекта си. След като се окажете българският победител, ще имате възможност да представите проекта си в Силициевата долина и да се преборите за част от наградния фонд на The Venture.
 • НОВО: Обучение “Как да кандидатстваме по европейски програми за младежки проекти”, 8 януари 2015
  Краен срок: 22 декември 2014 г.
  В рамките на курса ще бъдат представени актуални възможности за кандидатстване по програми като Еразъм+ (ключови дейности 1 и 2), Европа за гражданите, Оперативна Програма “Човешки ресурси” и други. Участниците ще навлязат в тънкостите на изготвянето на документи, изискванията на оценители и много други полезни теми. Присъстващите ще имат възможност да обсъдят свой собствен проект или идея, както и да споделят досегашния си опит.
  Събитието е подходящо за представители на неправителствени организации, доброволци, социални предприемачи, неформални клубове, младежки организации, активисти, както и за всеки, който има желание да кандидатства за европейско финансиране с младежки проект или просто да навлезе в тематиката.
 • НОВО: Европейската комисия в България търси нови членове на младежкия екип Европа
  Краен срок: 22 януари 2015 г., 22:00 ч.
  За да разшири обхвата на инициативата "Отново на училище" и да предостави възможност на повече училища да се включат в нея, Европейската комисия в България създаде младежкия екип Европа. Той се състои от студенти, които освен в тази инициатива участват в рамките на една година от включването си в екипа и в други комуникационни кампании на Европейската комисия. Членовете на екипа са доброволци – лектори и презентатори по европейски теми пред разнообразна публика. Участват в обучения, обучителни семинари за учители, информационни турнета, изложения, изложби, дебати и дискусии.
  Търсим новите членове на младежкия екип Европа!
 • НОВО: Wasser Cluster Lunz Postdoctoral Fellowship Program
  Краен срок: 9 февруари 2015 г.
  WCL се фокусира върху иновативни изследвания върху структурата и функцията на сладководните екосистеми, както и да се гарантира устойчивото използване на техните ресурси. Вариращи от микробна екология да биогеохимията, от реставрационна екология до управление на водните екосистеми и от екотоксикология до проучване на водните хранителни мрежи и на биоразнообразието, WCL е създала връзки с университетите партньори за справяне с изследователски въпроси за сладководните екосистеми и устойчивото им използване.
 • НОВО: CERN Summer Student Program 2015 in Switzerland
  Краен срок: 28 януари 2015 г.
  CSSP предлага на студенти уникална възможност да се включат в работата на изследователски екипи, участващи в експеримента в ЦЕРН в Женева, Швейцария. Избраните студенти ще намерят работа в мултидисциплинарна и мултикултурна среда, изключително обогатяваща личния опит. Това е уникална възможност за ценни контакти с други студенти и учени от цял свят.
 • НОВО: Erasmus Mundus SIGMA: Scholarships for Western Balkans/EU
  Краен срок: 10 февруари 2015 г.
  За студенти, изследователи, преподаватели и административен персонал от партньорски университети от ЕС, за да посетят един от университетите партньори от Западните Балкани.
  Всички студенти кандидати трябва да са завършили най-малко една година от университетското си образование.
Advertisements
Категории:Uncategorized
 1. Все още няма коментари.
 1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: